Vad andra har skickat för länkar

I min webbläsare ser jag alla senast delade länkar som har skickats till mig via mess. De länkarna säger kanske något om något. Låt oss kika på de tio senast delade länkarna.

  1. Robin delade trailern för den kommande Max-serien The Penguine. Jag är alltid skeptiskt till allt som har med superhjältar (eller superfiender) att göra.
  2. Anders påminde om klassikern Falköpingsångest som skapades i min ära (typ) på ett hotellrum i San Fransisco för 14 år sedan. Det är väldigt… internt.
  3. Sven skickade länken till alla AVS-accessoarer som vi kan välja på till våra nya cyklar. Jag vill ha en smidig korg men kanske också en kylbag.
  4. Han delade också Johans inlägg Switch-inspiration där Johan hade länkat till mig. Länkar är fina. Internet är fint. Switchen går varm hos oss båda.
  5. Mamma tänker en del på döden i och med Livsarkivet.
  6. Sven tyckte att jag skulle kolla upp hur andra kvinnor sparar i och med att jag är en kvinna som sparar.
  7. Han ville nog också ha den här printen. Kanske som present? Det är oklart.
  8. Och han tyckte också att jag borde läsa om boken som är bunden med mänsklig hud.
  9. Plus att han (Sven igen alltså) tyckte att jag skulle kika igenom What My Dog Taught Me About Mortality. Den var vacker och passade extra bra nu efter att familjens tax Otto har lämnat oss.
  10. Elin undrade om vi skulle äta lunch på Al Parco på Liseberg. Det blev ett ja från hela familjen. Maten var sådär god och app-restauranger är sannerligen ingen hit. Men vi fick i alla fall näring i oss innan alla åk.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *