Krönikor i P3 Spel

Ibland måste man chansa. I november 2016 skrev jag ett mail till P3 Spel-redaktionen: Det är alltid svårt att tipsa om sig själv, men jag tror att jag skulle passa som krönikör hos er. Hör av er om ni är intresserade!

Efter ett par veckor kom ett svar: Det är helt rätt att tipsa om sig själv, hur ska vi annars veta att du är sugen på att göra krönikor. Så vad känner du, intresserad av att göra ett test? 

Jag spelade in en provkrönika på 4 minuter och på den vägen blev jag en av P3 Spels krönikörer. Under ett år skrev och spelade jag in 12 krönikor utifrån temat på veckansavsnitt. En otroligt rolig utmaning.

Här kan du lyssna på krönikorna, men också hela avsnittet av programmet. De har ljudsatts av den eminente Jonas Sjöberg.

Psst. Jag har även skapat en spelpodcast vid namn Spelkosmos.