Tordyveln flyger – ett sällsamt och ohemligt sällskapHej! Jag har varken Instagram, Twitter, Facebook eller TikTok. Numera är mitt brev det bästa sättet för dig att följa mig på. Jag kallar det Tordyveln flyger. Det är inte bara ett brev utan ett sällskap. Ett som är ohemligt och öppet för vem som helst att bli en del av. Även du, givetvis. Var hälsad.

När du är en del av sällskapet får du brev i din inkorg i den oprecisa takten ”då och då, men verkligen inte så ofta att du tycker att det blir för ofta”. 

Det är som att få brev från en vän. En vän som gillar det mysiga, märkliga, matiga, mystiska, magiska, motiverande och makabra.

Exakt vad som står i breven vet ingen. Inte ens jag. I alla fall inte just nu. De är experimentella brev som kommer att variera i form och innehåll. Du kan välja att lusläsa varje brev, ta del av utvalda delar, spara dem till senare eller hoppa över ett och annat. Det är inte säkert att alla brev kommer att tilltala just dig. Här kan du se brevarkivet.

Det som däremot är säkert är att du alltid kan svara på breven. Berätta vad du tycker och tänker, tipsa mig om något intressant, spännande eller skrattigt, eller bara säga hej. Jag tycker om att skriva brev, men även att få brev.

Jag hoppas att vi hörs.
Låt tordyveln flyga, gå med i sällskapet på direkten.

Sanna Lund

Brevarkiv

 1. Vem är du, var är du, vad brinner du för?
 2. Beröm, beröm, beröm
 3. Det gör jag under oxveckorna
 4. Lär vidare det du kan och tro aldrig att du kan allt
 5. Se, läs och spela i mellandagarna
 6. Kära tomten – en ruggig historia om ett julmirakel
 7. Så här blev det den här gången
 8. Berättelsen om min depression
 9. Den goda maten på faten i höstrusket
 10. Ny mening, ny rad
 11. Hej (resten av) internet!
 12. Tre ting på T: Tian, tüstli och Tidsarbetaren
 13. Högläsningens lov
 14. Konsten att sluta (även när du är nära slutet)
 15. Sommarsvepet – 10 saker som har gjort mig glad i sommar