Nu

6 december 2019

Vad gör jag nu* för tiden? Jo, lite av varje. Och det passar mig ypperligt.

Jag arbetar halvtid på Moderskeppet med att skapa inspirerande och lärorika kurser. Framförallt inom mobilfoto och Instagram. Kanske är du en av alla dem som lär sig något nytt och (förhoppningvis) smart av mig?

Att jobbet är på halvtid ger mig en bra balans. Jag får tid till att samla energi under promenader och eftermiddagslurar. Och genom egna projekt.

Jag läser mycket. Och jag skriver på ett podcastprojekt som går under arbetsnamnet Fickor. Det går segt, men framåt och jag trivs i världen som jag bygger.

För att hålla skrivandet igång plitar jag ner en och annan #dagensfiktion – korta historier till bilder på Instagram. Under december pytsar jag dessutom ut en julkalender i mina Stories. Jag skriver fem meningar om dagen i 24 dagar. En berättelse om en flicka med knaster i sitt öra…

Knaster

Vill du höra mer om det här med att skriva lite varje dag? Då kan du lyssna på avsnitt 37 – Att skriva något litet varje dagi podcasten Livet som författare där jag gästar! Du hittar avsnittet i Apple Podcaster och på andra ställen där poddar finns.


* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amizing to others.