Nu

10 augusti 2019

Vad gör jag nu* för tiden? Jo, lite av varje. Men mest av allt återerövrar jag hösten. Förra årets höst försvann i en tuff depression. Det var en jobbig och ledsam tid. Och det var såklart inte höstens fel. Kanske kommer jag berätta mer om den tiden, kanske inte. Först ska jag som sagt återerövra.

Jag arbetar halvtid på Moderskeppet med att skapa inspirerande och lärorika kurser. Framförallt inom mobilfoto. Jag är särskilt nyfiken på hur jag kan kombinera skärminspelningar, illustrationer och filmat material på bästa sätt i mitt kursmaterial. Att filma vill jag göra mer! Jag har skaffat en Sony a7 III som jag har mycket skoj med.

Att jobbet är på halvtid ger mig en bra balans just nu. Jag får tid till att samla energi under promenader och eftermiddagslurar.

Jag läser mycket och vill läsa mer. Jag skriver på ett podcastprojekt som går under arbetsnamnet Fickor. Det går segt, men framåt och jag trivs i världen som jag bygger. När det går som segast skriver jag en och annan #dagensfiktion istället. Att skriva lite varje dag gör mig glad.

För snart ett år sedan skaffade jag en domän – skogsbulle.se. Den kanske får bli ett höstprojekt. Men ingen press. Det ska vara lustfyllt.

Det ska banne mig vara lustfyllt.


* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amizing to others.