I detta nu

1 augusti 2020

Vad gör jag nu* för tiden? Medan ljungen börjar blommar och kvällarna blir allt skummare. Jo, jag arbetar halvtid på Moderskeppet med att skapa onlinekurser. Under våren fokuserade hela företaget på undervisning om distansarbete. Kurser för dig som ska hålla videomöten, skapa webbseminarium eller bara behöver samarbeta smidigt online. Kom och lär vet jag!

Under hösten ligger fokus på att skapa mer utbildning på vår nya satsningar – Moderskeppet SoMe och Moderskeppet Akademi. Det blir spännande. Jag lär mig mycket för att sen kunna lära vidare. En härlig uppgift.

Sanna Lund
Sanna Lund

När jag inte gör onlinekurser jobbar jag på ett podcastdrama som går under arbetsnamnet Fickor. Det är mycket för en person. Så det går sakta men säkert framåt. Man kan nästan säga att det är lite paus just nu. Så sakta går det…

Parallellt deltar jag med lika delar förtjusning och förskräckelse i en novelltävling på jobbet. Temat är otippat: Paranormal romance. Jag brottas en hel del med genrer och framförallt just nämnda genre.

Livet som författare

Jag gästar då och då podcasten Livet som författare. Nu senast pratade jag och Gabriella P Kjeilen om att ge ut sin berättelse på andra sätt än som en fysisk bok. Att se möjligheter med allt från nyhetsbrev och sociala medier till broschyrer och post-its.

Allt du skriver behöver inte leda till en bok. Vilket format passar den berättelse du arbetar på just nu? En ganska intressant och rolig fråga att utforska.

Sen läser jag en del. Som alltid. Du hittar mig på Goodreads.


* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amizing to others.