Nu

Uppdaterad 16 juni 2024 från Jönköping.
17 grader, sol bakom moln och risk för skurar.

🏝️ Vi är nyligen hemkomna från en härlig Gotlandstripp och laddar om för att spendera mycket tid i stugan tillsammans med familjen. Det blir den första sommaren utan taxen Otto, och vi saknar honom så att det gör ont i hjärtat. Tur att vi har varandra.

📖 Som alltid har jag flera böcker igång samtidigt. I min digitala bokcirkel läser vi Seven Empty Houses (Sju tomma hus) av Samanta Schweblin.

🎮 Kommande veckor spelar jag nunnemysteriet Indika, men också Night Springs (ett DLC till Alan Wake 2) tillsammans med Sven.

🚗 Vi har köpt en ny bil efter fyra år med Skogsbullebilen. Det blev… ännu en eldriven Mini Cooper i färgen British Racing Green! Nu med dubbla räckvidden. Den ska heta… Skogsmullebilen!

✍🏻 Skrivandet på min nya novell går bra i huvudet, men inte på datorn. Det kommer när det kommer. Den senaste novellen är Tältet på hemsökta kullen – perfekt att läsa eller lyssna på när det skymmer.

* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amazing to others.