Nu

Uppdaterad 7 mars 2024 från Jönköping.

👏 Jag är inne på min tredje månad av mitt tjänstlediga år. Läs om mina led(ighets)ord och om att göra mindre, längre och långsammare.

👻 Min senaste novell kom ut i februari – Tältet på hemsökta kullen. Jag hoppas att du ska ha lika mysigt när du läser (eller lyssnar) till berättelsen som jag själv hade när jag skrev den. Nästa skrividé har för övrigt arbetsnamnet Stambyte. Från tält till hyresrätt.

📖 Min bokcirkel läser just nu Kvinnor utan barn av Sara Martinsson. Innan jag började skrev jag själv om det här med barn. Det var en text jag behövde få ur mig och den har lett till flera bra samtal.

🎮 Spelen som kommer förgylla mars är Snufkin: Melody of Moominvalley samt Alone in the Dark. Först mys och därefter rys. Jag är spelpepp!

🎺 Sven pushar på att vi ska gå på fler konserter i år. Trevligt. Mitt aktiva musiklyssnande är närmast obefintligt. I kalendern finns Dina ögon på Pustervik samt GERD på Jönköpings teater inbokat. Det kommer säkert mer. Kul!


* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amazing to others.