I detta nu

11 oktober 2020

Vad gör jag nu* för tiden? Nu när löven färgas och faller. När morgnarna blir mörkare och värmen inomhus viktigare.

Jag gör mig redo för NaNoWriMo. Skriva kan du ju göra vilken sketen månad som helst egentligen. Jag själv brukar sällan göra något projekt av just NaNoWriMo. Men i år blir det något. Skrivande såklart.

Men jag ska också dela korta tips om och kring skrivande i mina Instagram Stories. Det blir högt och lågt. Enkelt och svårt. Kort och konkret. Håll utkik.

Sanna skriver

Jag spelar långsamt men säkert in mina avsnitt till ljuddramat Fickor. I november har jag planerat in en vecka i stugan. Ensam. Jag och mina fickor ska umgås. Avsnitt ska klippas, ljud spelas in och annat som för projektet framåt. Mot mål. Jag längtar till att jag får dela med mig.

Sen läser jag en del. Som alltid. Du hittar mig på Goodreads. I synnerhet är det S. av J.J Abrams som nu sysselsätter hjärnan. Ett mästerverk i utförande. Men frågan är som allt håller samman. Om slutet kan mäta sig med resan.


* Idén till en nu-sida, eller now page, kommer från Derek Sivers. En av mina favoritartiklar från honom är Obvious to you. Amizing to others.