Nu är alla jordgubbsförsäljare på torget plötsligt ett minne blott och med ens börjar fotsulorna knepigt nog att skava när jag går barfota i skorna. Således byts jordgubbar mot blåbär och således måste jag traggla på mig sockor varje morgon igen.

Sommaren byttes ut mot höst fortare än jag hann blinka, dra bort ett plåster eller säga sex laxar i en laxask (finns, eller fanns, det laxaskar?). Det gick så väldans fort.

Jag är inte ledsen för det, inte än. Det kommer mitt i skitsmeten som vi kallar januari och februari. Då det går som långsammast och känns som att det nästan är vår, fast det såklart inte är det på långa vägar.

Jag är inte ledsen. För den sommar som var, den var bra. Så nedrans bra. Precis som den drömsommar man fantiserar om. Mitt där i skitsmeten.

Sommaren har varit familj. Familj, familj, familj. För det har varit viktigt. Och sen har det varit mycket tysta stunder också. För det har också varit viktigt.

Sommaren har varit… ja så här.

Ps. Nu kan man dricka rom om kvällarna. För nu är det ju höst. Dricka rom och läsa. Läsa, läsa, läsa.

Viken

Stigen

Över taken

Mamma och pappa

Ormbunke

Skogen

Sanna

Hallonfika

Kort

Amanda

Victor

Skogen

STig

Hallon

Sola

Läckö

Vänern

Trädgårdföreningen

Sven

Blommor

Växthus

Bikupa

Växthus

Växter

Palmer

Sanna

Stig

Udde

Kväll

 1. susan 21 augusti 2014 klockan 23:06

  Vilka härliga bilder Sanna tack

  Svara
 2. Karin 14 december 2014 klockan 07:25

  Hej Sanna!
  Jag tycker att din blogg är helt underbar. Trots att du inte bloggar lika mycket längre.
  Men jag undrar varför du inte har kvar dina gamla inlägg?
  Hittade så många bra Jkpg tips o inspirerande bilder.

  Kram från Karin, Falköping.

  Svara
  1. Sanna 21 december 2014 klockan 13:47

   Tusen tack! Nej här bloggas det väldigt o-flitigt just nu. Mest för att jag inte hittat vad jag vill skriva om än. Men det kommer nog. Ingen brådska. Har lite idéer för nästa år.

   Allt har sin tid och jag kände att jag ville säga tack och hej till allt gammalt jag skrivit, för att kunna gå vidare och hitta nya områden att blogga om. Och det gick inte om det gamla fanns kvar här kände jag, mycket var ändå “utdaterat”. Har dock kvar det för egen del eftersom det innehåller så mycket minnen.

   Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *