Spelkosmos – En podcast

Sanna poddar

foto: Canon 6D + 50/1,4

Jag: Ska vi inte göra en podcast om spel?
Sven: Okej, om vi också gör ett spel.
Jag: Okej.

Det där spelet har vi inte börjat med än, men en vacker dag så. Sven får vara kapten över den skutan tänker jag. Men en podcast har vi däremot satt igång med. Det var verkligen dags för ett gemensamt projekt.

Jag har mina lata stunder, visst har jag det, men jag vill aldrig stå still. Jag vill ständigt lära mig mer, bli bättre, utforska nya områden, skapa.

Samtidigt vill jag hjälpa och inspirera, dela med mig av kunskap och tankar, och kanske också skapa en upplevelse för andra. Det är en härlig känsla och det är något jag aldrig vill sluta med att göra.

Så att kunna göra ett projekt både för min egen skull och för andra är den bästa mixen. Den som gör att det kittlar i hela kroppen och knoppen.

Den här gången blev det ett projekt med Sven. Det är fint. Och som sagt på tiden, efter en lång period där vi visserligen suttit tillsammans ganska ofta, men alltid med på våra egna projekt.

Att få prova något nytt tillsammans är stärkande och lärorikt. Vi finular, skrattar, går bet, skrattar lite till och gör sedan high fives när det faktiskt går vägen. Vi lär oss för varje planering och för varje inspelning vi gör. Och framförallt umgås vi mer kring spel. Lite som en spelcirkel.

Spelandet har kommit och gått i mitt liv. Det senaste året har det vuxit sig starkt igen. Kanske starkare än någonsin. Jag läser ofta och mycket, men det har varit fantastiskt att upptäcka nya världar och spännande berättelser också i spel. Både ensam och tillsammans. Vi upplever ihop, och pratar sedan om och kring det vi nyss har gått igenom.

Och vi hoppas självklart du vill haka på. Mer spel åt alla!

Lyssna på Spelkosmos (Finns givetvis på iTunes)

Ps. 5 tips på mysiga indiespel

Podcast-mickar

Macbook Pro med Garageband

Sanna poddar

Mick med hörlurar

Sven

Sanna poddar

1 kommentarer

  1. Victor Lund 20 mars 2016 klockan 11:29

    Ni är bäst :) jag och Amanda håller tummarna för ett nytt avsnitt nästa vecka.

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *