Äppelblom och en redig kalufs

Blomster

foto: Canon 6D + 50/1,4

Det blåser jävel runt husknuten och jag har en fantastisk helg i ryggen. Blomster och gäss på sjön. Bubbel och kvällssol. Slummer till en ljudbok och kli i näsan. Nästan för bra för att svara sann.

Särtrycket av Västgöta-Bengtsson och Jenny Jacobssons projekt har fått mig att fundera mycket på var jag kommer ifrån och vem jag är. Små spridda saker mitt i vardagen som har fått tankarna att flyga och fara. Fast flyger och far gör de ju för jämnan. Men kanske lite mer än vanligt.

Och jag har uppskattat min helg i Sommarbo med familjen ännu lite mer än vanligt tror jag. En plats och en grupp människor som funnits med mig hela livet. Och än finns allt och alla kvar. Trots att jag är snart 30 år. Rätt så jäkla bra. Det gäller att njuta.

Och medan jag njuter av det som har varit och är, så funderar jag lite på vilka äventyr som det kan bjudas på i framtiden. Både här och på nya platser. Blir lite pirrig i kroppen faktiskt. Jag skulle vilja resa någonstans under en längre period. Ett äventyr med Sven. Det är kanske dags snart.

Jag tänker på kreativa projekt jag vill påbörja och avsluta. Uppleva, ha skoj med och dela. Grejer jag vill se, läsa och spela.

Och en massa annat.

Blomster

Kvällsljus

Medan vi gjorde i ordning för sommaren i stugområdet var allt i blom och solen spreds i lövverken från björkarna.

Sanna Lund

Jag har fått fräknar och håret växer som ogräs just nu. Helt okej, men tjockt som en päls.

Kastrull

Rabarberkompott

Och mamma kokade rabarberkompott på landets första rabarber. Och vi åt med vaniljkesella och mandel. Attans vad fint.

Smultronblomma

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *